Najnovšie recenzie zo sekcie Ovládacie tlačidlá k WC
- Funguje ako má
Na foto je produkt zjavne matny a pritom v realite je leskly. Co je este horsie, kvalita farby je katastrofalna a extremne nachylna na jemne skrabance.
Vyhodene peniaze za kus predrazeneho plastu.
Jednoduche a diskretne prevedenie, neutralne farby a prevedenie. Cena je vyssia ako pri zakladnom type, comu uplne nerozumiem, lebo si myslim, ze vyrobit hranaty produkt je jednoduchsie ako oble tvary, ale vyberala som podla dizajnu. Uvidime, ci splni aj ucel a ako to bude s casovovou trvacnostou produktu.
Výborná cena za kvalitný produkt
Produkt som nedostal. Z obchodu (sanitino) mi zavolali, ci som si isty, ze mi to tlacidlo bude fungovat a nakoniec som potreboval iny typ - Sigma, tak som toto rusil z objednavky.
- Dobrá cena
Výborná cena, dodanie do dvoch týždňov, odporúčam.
- dizajn
- jednoducha montaz
- Zdá sa, že mechanizmus je odolnejší ako u pôvodného modelu.
- Tlačidlá sa po dotyku na pružnom plátku kovu chvejú. Je to len nezvyk.
N
- Zasekava sa
- Nevyzerá lacno ako biele, je pekne matne
- Dobrá cena
- kvalitne spracované
- Pomerne pevné nič nevŕzga
- Povrch bez závad
- matná čierna, takže nebude vidno každú šmuhu
- tlačidlo vie stlačiť aj náš 3 ročný chlapec
- Cena za tlačítko viac ako priaznivá
- Pekný dizajn, ale to je vec vkusu
- Slušne a kvalitne vyrobené
Objednal som tieto tlačítka mne neznámej značky na základe + - rovnakého rozmeru s tlačítkami Alcaplast. Podľa popisu vraj pasujú aj na Geberit. V minulosti som Geberit vedel po úprave nasadiť na modul Alcaplastu. Alcaplast tlačítka boli vždy od konkurencie o niečo cenovo lacnejšie, ale v poslednom čase sa dajako podražili. Nemienil som dať len tak z roztopaše za obyčajné plastové tlačítko 50-60 euro, len z dôvodu toho aby som obmenil staré okukané. Takže moja motivácia bola čisto ekonomická. Úprava sa zadarila tlačítka sú na svojom mieste a budú slúžiť účelu aj keď na inej značke wc modulu, než zamýšľal konštruktér a výrobca. A za takúto cenu zvážim ešte nákup nejakého iného dizajnového tvaru, a budem si ich postupne meniť. Ja mám rád keď mám každú chvíľu niečo iné nové neopozerané.
- presne neviem,este to nevyužívame
- Robustný a pevný, pekný dizajn.
- Asi iba cena
zatial nenainstalovane, v najblizsej dobe sa preveri funkcnost .
Supet
Kvalita
- jednoduchosť
- pekný dizajn
- biela farba
- dobre sa stláča
Zobrazujem 41 - 60 zo 94 recenzií « Predchádzajúci 1 2 [ 3 ] 4 5 Ďalšie »